Export do ged - 0 osob a rodin

Objevili jste chybu v programu Ancestry? Hned ji sem oznamte autorovi a případně prodiskutujte s ostatními. Chyby týkající se zobrazování však patří níže!
Odpovědět
elektrod
Uživatel
Příspěvky: 5
Registrován: 01 dub 2012 11:35

Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od elektrod »

Dobrý den, při exportu do ged vše proběhne jak má, vytvoří se soubor (mám 270 lidí a soubor má 60kB) a když ho chci importovat do Family Tree Builder, proběhne to korektně bez hlášek, ale je to prázdné - 0 osob. Mám win10, vše běhá jak má, jen ten export... Dělám někde chybu nebo kde je zakopaný pes ? Díky za info a rady :-)
Uživatelský avatar
duros
Stálý přispěvovatel
Příspěvky: 297
Registrován: 28 bře 2008 07:00
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od duros »

Aku verziu FTB pouzivate? Vami popisovany problem som mal pri starsich verziach FTB.
elektrod
Uživatel
Příspěvky: 5
Registrován: 01 dub 2012 11:35

Re: Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od elektrod »

Dobrý den, používám ancestry 1.0.21.86
Uživatelský avatar
duros
Stálý přispěvovatel
Příspěvky: 297
Registrován: 28 bře 2008 07:00
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od duros »

elektrod píše:Dobrý den, používám ancestry 1.0.21.86
Citajte pozorne moju povodnu otazku - nepytal som sa na Ancestry, ale na FTB.
Aloha
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 13 lis 2016 14:01

Re: Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od Aloha »

Zdravím na foru,

zkoušel jsem také jak uživatel "elektrod" kopírovat soubor do FTB verze aktuální 8.0.0.8333 a stejní problém
elektrod
Uživatel
Příspěvky: 5
Registrován: 01 dub 2012 11:35

Re: Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od elektrod »

Opravdu jsem nepozorně četl... Verze FTB je 8.0.0.8333
Uživatelský avatar
duros
Stálý přispěvovatel
Příspěvky: 297
Registrován: 28 bře 2008 07:00
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Export do ged - 0 osob a rodin

Příspěvek od duros »

Povodne som si myslel, ze je problem v tom, ze mate starsiu verziu FTB, ale zistujem, ze v tom to nebude. Pravdepodobne bude problem vo FTB, pretoze ostatne genealogicke programy ged subor z Ancestry akceptuju. Zaujimave vsak je, ze ked som ten isty ged subor otvoril povedzme v Ahnenblatte a potom bezo zmien iba ulozil pod novym menom, ten ged subor uz FTB nacital. Sice mal nejake blbe poznamky k tomu, ale slo to.
Odpovědět