Stránka 1 z 1

Tvorba rodokmenu

Napsal: 10 bře 2010 00:38
od fslama
Nevím čím to, ale vytvořil jsem si takový malý pracovní rodokmen, 21 osob, počet generací 5, ale nejdou mně vytvořit webové stránky. U všech šablon to hlásí tuto chybu: "Error while processing template file index.htm". Nevím čím to je, u žádného jiného souboru mně to nedělá. Prosím o radu, díky.

Re: Tvorba rodokmenu

Napsal: 15 bře 2010 18:13
od plebeda1
Já jsem začal Ancestry používat teprve velmi nedávno. Zatím jsem dal dohromady 107 osob z 8 generací, postupně dohledávám )údaje, ale chtěl jsem vyzkoušet i tvorbu html stránek. Postup je v příslušných materiálech popsán dobře a v podstatě by měl být velmi jednoduchý. Bohužel jsem sakkončil stejně jako fslama, tj. po sdělení že načetl konfiguraci a připravil výstupní složku generátor sdělil :"Error while processing template file index.htm." Takže bych také moc rád přivítal řešení.
Děkuji. Petr Lebeda

Re: Tvorba rodokmenu

Napsal: 22 bře 2010 21:02
od sirsi
Jakou máte verzi? V 1.4.3.1 byla tato skutečně tato chyba. Zkuste novější 1.4.3.3, pokud problém přetrvá dejte vědět.

Re: Tvorba rodokmenu

Napsal: 24 bře 2010 12:02
od blackdog
Nechci zakládat nové vlákno kvůli jednomu dotazu.
Lze nějak zajistit, aby se ve vygenerovaném stromu v jednotlivých oknech zobrazovalo jméno osoby bez zalomení. Prostě aby jméno a příjmení bylo na jednom řádku. Nevím jestli jsem přehlédl nastavení nebo to je takto defaultně nastaveno.

Jinak chválím vynikající utilitku a ještě jednou mnohokát děkuji za bleskurychlé opravení chybky se skrýváním v seznamu míst. Brzo to vyhodím do ostrého provozu na web, tak konečně budou mít všichni přístup k asi tisícovce jmen.

Re: Tvorba rodokmenu

Napsal: 25 bře 2010 06:40
od sirsi
Zatím to nastavit nejde, ale teoreticky to možné je úpravou souboru šablony "Ancestry2html\templates\_Basic\parts\person.htm", kde se vyhodí <br/> (nahradit buď za mezeru nebo &nbsp;) na řádku 32 mezi druhým a prvním jménem (je to tato část kódu: ${person.secondname!}<br/>${person.firstname!})

Re: Tvorba rodokmenu

Napsal: 25 bře 2010 08:47
od blackdog
Děkuji. To jsem potřeboval vědět. Jsem to hledal, ale nenašel. Zkusím.