Stránka 1 z 1

negeneruje

Napsal: 28 čer 2009 10:56
od Milan
mě taky rodokmen nejde vygenerovat hází mi to hlášku
Konfigurace úspěšně načtena.
!!!!!!!!!!!
Unsupported version of rod file 1.0.17. Minimal version is 1.0.19.

a přitom mám staženou poslední verzi programu tak nevím kde může být chyba

Re: negeneruje

Napsal: 28 čer 2009 13:18
od duros
Milan píše:mě taky rodokmen nejde vygenerovat hází mi to hlášku
Konfigurace úspěšně načtena.
!!!!!!!!!!!
Unsupported version of rod file 1.0.17. Minimal version is 1.0.19.

a přitom mám staženou poslední verzi programu tak nevím kde může být chyba
Poslednu verziu ktoreho programu? Ancestry2html, alebo Ancestry? Mozete mat sice poslednu verziu Ancestry2html, ale zrejme pouzivate Ancestry vo verzii 1.017 (Unsupported version of rod file 1.0.17. Minimal version is 1.0.19.). Pouzite teda verziu Ancestry min. 1.0.19.

Re: negeneruje

Napsal: 28 čer 2009 18:18
od sirsi
Přesně jak napsal Duros, váš rodokmen byl vytvořen v Ancestry 1.0.17 a Ancestry2html je schopen pracovat s rodokmeny vytvořenými až od verze 1.0.19. Stačí soubor rod otevřít v novější verzi a dát uložit. Poté už by s generováním neměl být problém...

Re: negeneruje

Napsal: 16 črc 2009 22:19
od Milan
ano byl vytvořen ve verzi 1.0.17, ale používal jsem poslední verzi Ancestry.Teď jsem to zkoušel ve verzi 20test2 a zase se mi objevila tato hláška
Konfigurace úspěšně načtena.
!!!!!!!!!!!
Reading from rod file failed.

Re: negeneruje

Napsal: 16 črc 2009 22:40
od Vladimír Vojta
A uložil jste ten soubor po načtení, jak píše Širší? Nebo jste jej jen načetl a rovnou začal generovat HTML kód?

Re: negeneruje

Napsal: 17 črc 2009 21:54
od Milan
uložený je, ale bohužel se mi nevygeneruje

Re: negeneruje

Napsal: 19 črc 2009 08:15
od sirsi
Milan píše:ano byl vytvořen ve verzi 1.0.17, ale používal jsem poslední verzi Ancestry.Teď jsem to zkoušel ve verzi 20test2 a zase se mi objevila tato hláška
Konfigurace úspěšně načtena.
!!!!!!!!!!!
Reading from rod file failed.
Můžeš si prosím v programu zapnout na druhé kartě logování na úrovni DEBUG, restartnout aplikaci a pustit generování, po nahlášení chyby ji hned vypnout a poslat mi log soubor c:\Documents and Settings\<názevTvéhoProfilu>\.ancestry2html\debug_<datumAČasGenerování>.log ať zjistíme víc. Díky