Upozorňování na novinky
Re: Upozorňování na novinky
Jak to vypadá s vývojem (ať už V2 nebo V1)? Jo a Ancestry je celkem dobrý program, dostal jsem se k němu přes otce. Kdyby náhodou byla možnost přidat se k vývoji (což ale asi s mými znalostmi a jazykem (C#) moc nepůjde), určitě jdu do toho (btw. momentálně řeším V1 kvůli jedné vadě odznova
).

Chápu vývojáře, že jakmile jsou děti, tak je většina volného času pryč, ale snad se to někdy podaří, aby se v tom pokračovalo. Případně by mohl tvůrce zapojit do vývoje studenty některých IT oborů, aby si stím pohráli, případně k tomu vytvořili aplikaci pro Android, aby lidi mohli zadávat údaje i v aplikaci přes mobil a následně údaje sdílet s rodinou a ostatní doplnit další údaje. Rozhodně ale tohle má velkou výhodu, že to je v češtině a autor si s prográmkem fakt pohrál. Díky že Ancestry vytvořil, je fakt super. Kdyby se udělala i trochu reklama, myslím si, že by mohl i za aplikaci v mobilu účtovat poplatek, aby se podpořil další vývoj, případně čím víc uživatelů, tím větší možnost přísunu nových peněz.
Zdravím,
uběhlo dalších 6 let a nikde ani zmínka, jak to vypadá s Ancestry 2. Jak to vypadá, budeme se muset spokojit asi jen s původní verzí :( ... je to velká škoda, byl to nadějný projekt... chápu, že při dětech nemá Nethar čas, tak snad jedině využít nějakou nabídku na spolupráci, která tu proběhla nebo se přesunout na placený software. Mimochodem, myslím, že každý z nás by rád dal nějaký finanční příspěvek, aby projekt mohl zdárně pokračovat.
uběhlo dalších 6 let a nikde ani zmínka, jak to vypadá s Ancestry 2. Jak to vypadá, budeme se muset spokojit asi jen s původní verzí :( ... je to velká škoda, byl to nadějný projekt... chápu, že při dětech nemá Nethar čas, tak snad jedině využít nějakou nabídku na spolupráci, která tu proběhla nebo se přesunout na placený software. Mimochodem, myslím, že každý z nás by rád dal nějaký finanční příspěvek, aby projekt mohl zdárně pokračovat.
-
- Autor programu
- Kontaktovat uživatele:
Já to moc chci naprogramovat, ale prostě to není v mé moci zatím, není kdy. Ve dne pracuju, pak jsou všude děti, pak je večer a já jsem schopný tak leda usnout u knížky
Není to žádná oddechová činnost, chce to se opravdu soustředit a není možné to dělat po půl hodinách, když se to zrovna hodí.
Za možnost finančního příspěvku děkuji, ale při vší úctě to mi nepomůže, budou to stovky či spíše tisíce hodin práce vše naprogramovat a to mi česká komunita nezaplatí a jak už bylo řečeno, nemám čas ani sílu ani chuť to hrnout v nové podobě nějak víc i do zahračničí apod., to už dělají jiní beztak lépe. Takže jestli a až se na to vrhnu, bude to zase dárek zdarma za dobrovolné příspěvky, nejspíš i s otevřeným kódem, protože budu bohatý zabezpečený programátor s odrostlými dětmi a budu chtít konat dobro

Za možnost finančního příspěvku děkuji, ale při vší úctě to mi nepomůže, budou to stovky či spíše tisíce hodin práce vše naprogramovat a to mi česká komunita nezaplatí a jak už bylo řečeno, nemám čas ani sílu ani chuť to hrnout v nové podobě nějak víc i do zahračničí apod., to už dělají jiní beztak lépe. Takže jestli a až se na to vrhnu, bude to zase dárek zdarma za dobrovolné příspěvky, nejspíš i s otevřeným kódem, protože budu bohatý zabezpečený programátor s odrostlými dětmi a budu chtít konat dobro