Královský rodokmen

Vše, co se jich týká. Pracujete například na nějaké zajímavé databázi? Pochlubte se!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Nethar
Autor programu
Příspěvky: 1317
Registrován: 28 úno 2006 23:05
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Královský rodokmen

Příspěvek od Nethar » 28 úno 2006 23:21

Spolu s novou verzí Ancestry vyjde i přídavek v podobě královského rodokmenu - zdravím autorku, nezapomněl jsem :wink: Je tam obsazeno spoustu nasich panovníků od dob Přemyslovců včetně obrázků! Velice kvalitní práce.
Co se týká mého výtvoru, kterým je rodokmen z řecké mytologie - rád bych pokračoval a snad budu, ale vsak to znáte, času málo, radsi programuju a sám jsem si program jestě pořádně neozkousel :lol:

Uživatelský avatar
MArty
Častý návstěvník
Příspěvky: 18
Registrován: 05 bře 2006 18:52
Bydliště: Praha

Královský rodokmen

Příspěvek od MArty » 05 bře 2006 19:00

:D Díky autorce, to je perfektní, uz se na to těsím.

Uživatelský avatar
Nethar
Autor programu
Příspěvky: 1317
Registrován: 28 úno 2006 23:05
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Kralovsky rodokmen

Příspěvek od Nethar » 06 bře 2006 13:04

Alca se opravdu snazila, take ji moc dekuji :wink:
Ode dneska je rodokmen ke stazeni, ale obsahuje mnozstvi obrazku, takze je to mozna pro nekoho dost velka porce (asi 4 MB).

Uživatelský avatar
Jan
Odborník
Příspěvky: 169
Registrován: 02 bře 2006 11:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Prezentace Královského rodokmenu

Příspěvek od Jan » 07 bře 2006 21:56

Královský rodokmen ve stavu v jakém je současně ke stazení, není kompletní a s některými chybami. Ani u jedné osoby není místo narození, nejsou správně řazeny manzelky a děti. Bohuzel doslo k poruze na serveru kde byl vystaven, proto není na webu dostupný. Pokud nebude dostupná kompletní verze nebude vystaven. V práci s převodem do GED nemá cenu pokračovat.
Naposledy upravil(a) Jan dne 13 bře 2006 15:07, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
Jan
Odborník
Příspěvky: 169
Registrován: 02 bře 2006 11:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

WEB stránka rodokmenu.

Příspěvek od Jan » 08 bře 2006 10:11

Královský rodokmen není vystaven na webu. Příspěvek můze moderátor vymazat.
Naposledy upravil(a) Jan dne 13 bře 2006 11:31, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Jan
Odborník
Příspěvky: 169
Registrován: 02 bře 2006 11:53
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan » 09 bře 2006 14:20

Královský rodokmen není vystaven na webu. Příspěvek můze moderátor vymazat.
Naposledy upravil(a) Jan dne 13 bře 2006 11:31, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
mws
Uživatel
Příspěvky: 5
Registrován: 07 bře 2006 13:46
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mws » 13 bře 2006 09:26

skvělá práce!
pokusím se doplnit o dalsí, zvlástě moravské, Přemyslovce a nasroubovat na stávající rodokmen dalsí evropské královské rody - začnu bavorskými Askánci a potom, co síly dovolí.
mws

Alča

Královský rodokmen

Příspěvek od Alča » 04 črc 2006 10:07

Skalní dějepisci najdou v mé práci určitě mnoho chyb, problém byl uz i se zdroji, např jsem na?la několik neshodujících se dat u několika osob,...
Chtěla bych se určitě jestě zabývat doladěním.
PS. Bylo by fajn, zobrazovat u HTML exportu doplňující texty (např. jako volitelnou moznost)
Jinak souhlasím, je li pouzito Css, mohlo by se exportovat, pak je doplńení a např. změna barev otázka pár editačních zásahů.
V?em hezkou dovču nebo prázdniny
Alča

julilla

Re: Královský rodokmen

Příspěvek od julilla » 03 srp 2006 18:35

Alča vsechno zpracovala skvěle,já uz dělám na rodekmenu Přemyslovců druhý rok a to jen v papírové podobě.zádné fotky.Proto klobouk dolů za tuhle práci. :shock:

Uživatelský avatar
Vladimír Vojta
Moderátor
Příspěvky: 282
Registrován: 02 bře 2006 13:11
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Královský rodokmen

Příspěvek od Vladimír Vojta » 06 srp 2006 19:12

julilla píše:Alča vsechno zpracovala skvěle,já uz dělám na rodekmenu Přemyslovců druhý rok a to jen v papírové podobě.zádné fotky.Proto klobouk dolů za tuhle práci. :shock:
mozná by nebylo od věci jej tady také předlo?it. :)

julilla

Příspěvek od julilla » 13 srp 2006 12:54

jestě zdaleka není rodokmen Přemyslovců hotov,stále nacházím nové a nové poznámky a údaje.A jestě mi chybí dodělat rodokmen levobočka Přemysla Otakara II.-Mikuláze ,kní?ete Opavského a jeho potomstva,tak mějte,prosím,trpělivost.M.

MasHum

Příspěvek od MasHum » 19 dub 2007 16:40

já jsem pracoval na rodokmenu posledních Přemyslovců a soudobých Habsburků + přídavky

tak mě případně kontaktujte na mashum@centrum.cz

Pista
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 11 črc 2007 13:52
Bydliště: Ledeč nad Sázavou

Příspěvek od Pista » 11 črc 2007 22:01

Na rodokmen KARLA IV bych byl pravdu zvědav. Bohsel nejde stáhnou. Začačal jsem zpracovávat svůj rodokmen, je v něm jiz cca 90 osob a pomalu ztrácám přehled. Doufám ze by mi vzorový rodokmen pomohl. Jinak ve?kerá úcta k autorovi tohoto rodakmenu.
Pista

Mirek
Častý návstěvník
Příspěvky: 35
Registrován: 08 zář 2006 13:25
Bydliště: Morava

Příspěvek od Mirek » 12 črc 2007 06:32

Budu-li znát email, rodokmen Karla IV za?lu.

bzzsoft

Příspěvek od bzzsoft » 15 črc 2007 02:08

Mirek píše:Budu-li znát email, rodokmen Karla IV za?lu.
Mohu take pozadat?

bzzsoft@email.cz

Badatel
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 18 bře 2012 01:59

Re: Královský rodokmen

Příspěvek od Badatel » 18 bře 2012 02:01

Stažené rodokmeny mi nejdou spustit. Mohl by mi je někdo poslat ve formátu *.rod Děkuji! ;-)

Uživatelský avatar
duros
Stálý přispěvovatel
Příspěvky: 290
Registrován: 28 bře 2008 07:00
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Královský rodokmen

Příspěvek od duros » 18 bře 2012 06:41

Badatel píše:Stažené rodokmeny mi nejdou spustit. Mohl by mi je někdo poslat ve formátu *.rod Děkuji! ;-)
Uvedene rodokmene su vo formate, s ktorym pracuje novsia verzia programu Ancestry (format .rodz). Stiahnite si verziu Ancestry 1.0.21... a v nom rodokmene otvorite.

Odpovědět