Stránka 1 z 1

Královský rodokmen

Napsal: 28 úno 2006 23:21
od Nethar
Spolu s novou verzí Ancestry vyjde i přídavek v podobě královského rodokmenu - zdravím autorku, nezapomněl jsem :wink: Je tam obsazeno spoustu nasich panovníků od dob Přemyslovců včetně obrázků! Velice kvalitní práce.
Co se týká mého výtvoru, kterým je rodokmen z řecké mytologie - rád bych pokračoval a snad budu, ale vsak to znáte, času málo, radsi programuju a sám jsem si program jestě pořádně neozkousel :lol:

Královský rodokmen

Napsal: 05 bře 2006 19:00
od MArty
:D Díky autorce, to je perfektní, uz se na to těsím.

Kralovsky rodokmen

Napsal: 06 bře 2006 13:04
od Nethar
Alca se opravdu snazila, take ji moc dekuji :wink:
Ode dneska je rodokmen ke stazeni, ale obsahuje mnozstvi obrazku, takze je to mozna pro nekoho dost velka porce (asi 4 MB).

Prezentace Královského rodokmenu

Napsal: 07 bře 2006 21:56
od Jan
Královský rodokmen ve stavu v jakém je současně ke stazení, není kompletní a s některými chybami. Ani u jedné osoby není místo narození, nejsou správně řazeny manzelky a děti. Bohuzel doslo k poruze na serveru kde byl vystaven, proto není na webu dostupný. Pokud nebude dostupná kompletní verze nebude vystaven. V práci s převodem do GED nemá cenu pokračovat.

WEB stránka rodokmenu.

Napsal: 08 bře 2006 10:11
od Jan
Královský rodokmen není vystaven na webu. Příspěvek můze moderátor vymazat.

Napsal: 09 bře 2006 14:20
od Jan
Královský rodokmen není vystaven na webu. Příspěvek můze moderátor vymazat.

Napsal: 13 bře 2006 09:26
od mws
skvělá práce!
pokusím se doplnit o dalsí, zvlástě moravské, Přemyslovce a nasroubovat na stávající rodokmen dalsí evropské královské rody - začnu bavorskými Askánci a potom, co síly dovolí.

Královský rodokmen

Napsal: 04 črc 2006 10:07
od Alča
Skalní dějepisci najdou v mé práci určitě mnoho chyb, problém byl uz i se zdroji, např jsem na?la několik neshodujících se dat u několika osob,...
Chtěla bych se určitě jestě zabývat doladěním.
PS. Bylo by fajn, zobrazovat u HTML exportu doplňující texty (např. jako volitelnou moznost)
Jinak souhlasím, je li pouzito Css, mohlo by se exportovat, pak je doplńení a např. změna barev otázka pár editačních zásahů.
V?em hezkou dovču nebo prázdniny
Alča

Re: Královský rodokmen

Napsal: 03 srp 2006 18:35
od julilla
Alča vsechno zpracovala skvěle,já uz dělám na rodekmenu Přemyslovců druhý rok a to jen v papírové podobě.zádné fotky.Proto klobouk dolů za tuhle práci. :shock:

Re: Královský rodokmen

Napsal: 06 srp 2006 19:12
od Vladimír Vojta
julilla píše:Alča vsechno zpracovala skvěle,já uz dělám na rodekmenu Přemyslovců druhý rok a to jen v papírové podobě.zádné fotky.Proto klobouk dolů za tuhle práci. :shock:
mozná by nebylo od věci jej tady také předlo?it. :)

Napsal: 13 srp 2006 12:54
od julilla
jestě zdaleka není rodokmen Přemyslovců hotov,stále nacházím nové a nové poznámky a údaje.A jestě mi chybí dodělat rodokmen levobočka Přemysla Otakara II.-Mikuláze ,kní?ete Opavského a jeho potomstva,tak mějte,prosím,trpělivost.M.

Napsal: 19 dub 2007 16:40
od MasHum
já jsem pracoval na rodokmenu posledních Přemyslovců a soudobých Habsburků + přídavky

tak mě případně kontaktujte na mashum@centrum.cz

Napsal: 11 črc 2007 22:01
od Pista
Na rodokmen KARLA IV bych byl pravdu zvědav. Bohsel nejde stáhnou. Začačal jsem zpracovávat svůj rodokmen, je v něm jiz cca 90 osob a pomalu ztrácám přehled. Doufám ze by mi vzorový rodokmen pomohl. Jinak ve?kerá úcta k autorovi tohoto rodakmenu.

Napsal: 12 črc 2007 06:32
od Mirek
Budu-li znát email, rodokmen Karla IV za?lu.

Napsal: 15 črc 2007 02:08
od bzzsoft
Mirek píše:Budu-li znát email, rodokmen Karla IV za?lu.
Mohu take pozadat?

bzzsoft@email.cz

Re: Královský rodokmen

Napsal: 18 bře 2012 02:01
od Badatel
Stažené rodokmeny mi nejdou spustit. Mohl by mi je někdo poslat ve formátu *.rod Děkuji! ;-)

Re: Královský rodokmen

Napsal: 18 bře 2012 06:41
od duros
Badatel píše:Stažené rodokmeny mi nejdou spustit. Mohl by mi je někdo poslat ve formátu *.rod Děkuji! ;-)
Uvedene rodokmene su vo formate, s ktorym pracuje novsia verzia programu Ancestry (format .rodz). Stiahnite si verziu Ancestry 1.0.21... a v nom rodokmene otvorite.